Felhívjuk szíves figyelmét, hogy karácsonyra már csak korlátozott számban gyártunk egyedi lámpákat. Ne veszítse el a lehetőséget, rendeljen most! Lepje meg szeretteit egyedi különlegességgel!

Az Egylámpa története


Az első fényképes lámpát 2020 nyarán húgomnak készítettem ajándékba. Az ajándékozás nagy sikert aratott a családban. Arra gondoltam, mások is szeretnék megélni a tökéletes ajándékozás örömét, így továbbfejlesztettem a lámpaernyő formáját és kiegészítettem a választékot. Mára több mint 70 különböző lámpadizájn vásárolható az Egylámpánál.


Motivációm a visszejelzésekből nyerem. Nagyon hálás vagyok minden üzenetért, amit vásárlóimtól kapok miután felkapcsolják saját képeikkel készült lámpájukat.


Az a különös bizalom, mellyel a kedves megrendelők vannak felém igazán magával ragad. Nincs annál jobb érzés, mikor megbíznak az emberben annyira, hogy életük legmeghittebb pillanatait kezem munkájára bízzák! Számos emlékekkel teli lámpát készíthettem esküvőre, évfordulóra, születésnapra, névnapra, ballagásra... De kollégák is előszeretettel ajándékozzák egymásnak, és reprezentációs ajánékként is számos lámpa került ki az Egylámpa műhelyéből.


Meggyőződésem, hogy egy személyes ajándékkal ­­­- legyen az bármi - biztosan nem okozol csalódást, sőt emlékezetessé teheted a neves napot!


Szabó Bence, az Egylámpa megálmodója

Szabó Bence, az Egylámpa megálmodója