Az Egylámpa története


Az érdeklődésem a dizájn és a gyártás iránt mindig is erős volt. A Győri Jedlikben CAD-CAM informatikusként kezdtem, majd a BME-n géptervezőként folytattam. Most pedig a BME ipari terméktervezés mesterképzésén vagyok hallgató. 2021 óta tanítok elsőéves gépészhallgatókat és kutatási projektekben veszek részt a Gép- és Terméktervezés Tanszék munkatársaként.

2020 nyarán láttam meg az új lehetőséget a 3D nyomtatásban, hogy hogyan lehetne azt fényképes lámpaernyők készítéséhez használni. Az volt az ötletem, hogy a lámpaernyőt egyben nyomtatom ki a felfüggesztéssel együtt. Ekkoriban ez a technológia még nem volt elterjedt, a piacon nem is volt túl sok fényképes lámpa elérhető. Megterveztem saját dizájnomat, majd miután megbizonyosodtam a tervek helyességéről, beszereztem az első 3D nyomtatómat. Az első lámpát húgomnak ajándékoztam, ami nagy sikert aratott a családban. Úgy gondoltam, mások is átélhetnék egy fényképes lámpa ajándékozásának örömét. Kezdetekben a Covid-járvány miatt az addig biztosnak tűnő munkalehetőségeim sorra megszűntek, ez nagy szerepet játszott az Egylámpa márkaépítés elkezdésében.

Az indulás óta több ezer lámpaernyőt gyártotam, és a vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztem a dizájnt, a termékkínálatot és a minőséget. Négy éves tapasztalattal rendelkezem a 3D nyomtatott lámpaernyők tervezése és gyártása terén. És több kiállításon is részt vettünk már termékeinkkel. Ez az időszak lehetővé tette számomra, hogy széles körű ismereteket és kifinomult képességeket szerezzek ezen a területen. A munkám során folyamatosan fejlesztem a termékeinket a vásárlói igények figyelembe vételével.

Ügyfeleink elégedettségét tükrözi a Google értékeléseken olvasható kommentek sora. Megközelítőleg 250 értékelésünk alapján a vásárlói elégedettség 5.0, amely folyamatos motivációt biztosít a folytatáshoz.

Remélem hamarosan Önt is köszönthetjük a közösségben, akik Egylámpával lepik meg szeretteinket különleges alkalmakkor. 

Ha bármilyen kérdés merült fel Önben termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen bizalommal bármelyik elérhetőségünkön. 


Szabó Bence, az Egylámpa megálmodója

Szabó Bence, az Egylámpa megálmodója