Egylámpa Blog

A szülőknek és diákoknak gyakran nehézséget okoz ballagás környékén olyan köszönőajándék kiválasztása a tanáraik számára, amely valóban emlékezetes, személyes és praktikus, miközben kifejezi az osztályközösség köszönetét. Az egyedi fényképes lámpa megoldást nyújt az osztályközösségek számára, hogy egyedi, hasznos és felejthetetlen meglepetéssel köszönjék meg az osztályfőnöküknek, tanáraiknak az áldozatos munkáját.

Örömmel osztjuk meg veletek a 2024-es Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításon való részvételünk tapasztalatait és élményeit. A rendezvény ismét kiváló lehetőséget nyújtott számunkra arra, hogy személyesen találkozzunk a kedves vásárlóinkkal és a lakberendezés iránt érdeklődő közönséggel.

 

Nagyon nehéz témakör a fényképes ajándékok férfiaknak. Már rögtön ott előjön a probléma, hogy mit adjunk a család vagy a kollégák férfi tagjainak, ami nemcsak egy klisé, hanem valóban örülnek majd neki? A fali képcsomag jó választás lehet, azonban ez inkább nőknek szóló ajándék a dizájn miatt. Na meg milyen fényképet rakassunk egyáltalán az ajándékra/ajándékba? Ezer meg egy kérdés, de a válasz csak annyi: egyedi fényképes lámpa. Mutatjuk is az érveket!

Évről évre keresned kell valamit, aminek valószínűleg örülnének a családtagok? Szeretnél valami szívből jövőt adni, de az elmúlt évek alatt kifogytál az ötletekből? Az aktuális drágulások miatt kisebb a keret, de mégis valami emlékezetes ajándékot adnál olcsón? 

Ne hidd, hogy nincs több olyan ajándék, aminek biztosan örülnének a többiek. Olcsó fényképes ajándékok ugyanis mindig akadnak, ha utánajársz a lehetőségeknek! Azonban arra is gondolj, hogy mi alapján lesz olcsó az ajándék? Ha készen vásárolod meg, akkor nincs kieső idő és a minőségi elkészítés is igazán értékessé válik. Milyen fényképes ajándék ötletek vannak? Mutatunk néhányat!

A karácsonyi ünnepek varázslata és meghittsége szinte mindenkit levesz a lábáról. A család és a barátok mellett azonban a kollégákra is érdemes ilyenkor gondolni, ha elég szoros kapcsolatban vagy. A céges ünnepségeken ugyanis előfordulhat az ajándékozás, így elég kellemetlen lenne üres kézzel menni.

Izgalommal várod a céges karácsonyt, vagy éppen rettegsz attól, hogy mit fogsz tudni adni a kollégáknak? Ha a ti cégeteknél is hagyomány az ajándékozás, akkor mindenképpen érdemes valami egyedi, de mégis kreatív ajándékot adni. Cikkünkben érkeznek a karácsonyi ajándék ötletek kollégáknak! Érdemes velünk tartani, ha szívből jövő ajándékot keresel!

Mindig is kitűntél az ajándékozással? Éppen ezért szerettél bele az Egylámpa egyedi fényképes ajándékaiba? Valóban nem mindennapi ajándéktárgy egy olyan díszlámpa, amit a saját fotóitokkal díszíttethetsz. Ráadásul nemcsak egyszerű fotót kérhetsz rá, hanem akár bonyolultabbat is, így a végeredmény is minőségi és esztétikus lesz. De vajon tudod, hogy hogyan készül el maga a lámpa? Milyen lépések vezetnek el a fotótól a kész fényképes tárgyakig? Most bepillantást nyerhetsz a kulisszák mögé!

Évről évre keresned kell valamit, aminek valószínűleg örülnének a családtagok? Szeretnél valami szívből jövőt adni, de az elmúlt évek alatt kifogytál az ötletekből? Az aktuális drágulások miatt kisebb a keret, de mégis valami emlékezetes ajándékot adnál olcsón? 

Ne hidd, hogy nincs több olyan ajándék, aminek biztosan örülnének a többiek. Olcsó fényképes ajándékok ugyanis mindig akadnak, ha utánajársz a lehetőségeknek! Azonban arra is gondolj, hogy mi alapján lesz olcsó az ajándék? Ha készen vásárolod meg, akkor nincs kieső idő és a minőségi elkészítés is igazán értékessé válik. Milyen fényképes ajándék ötletek vannak? Mutatunk néhányat!

A régi időkben nem volt akkora választék és mennyiség a termékekből, mint manapság - főleg az ajándéktárgyakból. Ma viszont elképesztő mennyiségben állnak rendelkezésre az ilyen-olyan ajándéktárgyak, melyek sajnos nélkülözik az egyediséget és a funkcionalitást. 

Szerencsére a legtöbben már tudatosan választanak ajándéktárgyat - és szokásba jött a kérdés is, hogy "mit kérsz?". Így a megajándékozott is dönthet egy tudatosabb ajándék mellett és az ajándékozó is nyugodt lehet afelől, hogy valami hasznosat adott. Te is így érzed? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: létezik olyan ajándék, ami hasznos és egyben nagyon szép, ráadásul több szerettednek is adhatsz ilyet!

Fogalmad sincs, hogy mit adhatnál a nagymamádnak? Sok családban problémásak az ünnepek: a születésnap, a karácsony, az évfordulók, hiszen nagyon nehéz kitalálni egy tökéletes meglepetést. Sosem örül annak a nagymamád, ha csak veszel neki valamit? Inkább valamilyen egyedi megoldást keresel, aminek biztosan örül majd?

A nagyszülőknek fontosabb a szívből adott ajándék, mint a boltban megvett, sablonos ajándéktárgy. 

De hogyan valósíthatod meg a szívből adást és az egyedi ajándékot úgy, hogy közben alig van időd a munka vagy az egyetem mellett? Hogyan töltheted meg az ő szívét is örömmel és hogyan találod meg azt az ajándékot, aminek igazán örülne? Mutatunk egy tökéletes fényképes ajándék ötletet!

A születésnapok sokszor kellemetlenné válhatnak, amikor az ünnepelt nem azt kapja, amit szeretett volna. Emellett viszont nehéz eltalálni, hogy mi legyen az a bizonyos tökéletes ajándék. Te sem tudsz mit adni a szeretteidnek? Lerágott csont már a tusfürdőcsomag és az alkoholos ital? Valami személyesebbet szeretnél adni, ami nemcsak megérinti az ünnepeltet, de még hosszú távon is örülne neki kortól függetlenül? Mutatunk egy remek fényképes ajándék ötletet, amivel tuti befutó lehetsz!

 

Manapság tömegével gyártják a szalagon a klasszikus lámpaernyőket, amik sokszor olcsó, környezetszennyező műanyagból halomszámra készülnek. Természetesen akadnak kivételek is, például akik használt textilből álmodnak újszerű klasszikus lámpaernyőt.

Ha mindig is utáltad törni a fejed, hogy mit vegyél a másiknak, akkor próbáld ki az egyedi nyomtatott ajándék ötletét! Gondolom Te is is ellőtted már párszor a sapka, sál, vagy nyakkendő, akár neszeszer csomag kliséit. Na de az ajándék árulkodik arról is aki adja, meg persze arról is, aki kapja. Ha mondjuk dezodor volt a csomagban, akkor azt  gondolhatta, hogy büdösnek találod?

Egy díszlámpa jelentős változást mérhet a hangulatodra. Sokan úgy gondolják, hogy a megfelelő világítás kialakítása egy pofon egyszerű dolog, és nincs szükség hozzá semmilyen információra. Ők minden bizonnyal tévednek. 

Ezen cikkünkben bemutatjuk áttekintő jelleggel a hazai piacon megtalálható egyedi fényképes ajándékokat. Haladunk a jól bevált egyedi fényképes ajándékoktól, a mai modern új technológiával készülő fényképes ajándékig. Megtudhatod azt, hogy az elmúlt időszakban milyen változáson ment keresztül az egyedi fényképes ajándékok piaca.

Ezen blogcikkünkben összegyűjtöttük nektek az öt legérdekesebb tényt, melyek az Egylámpa fényképes lámpaernyőit jellemzik.

A 3D nyomtatás korunk egyik leggyorsabban növekvő globális trendje. Hazánkban 2010. év után kezdett el jelentős szerepet betölteni, viszont története és a kezdete a 20. század végére az 1980-as évekhez nyúlik vissza. Azóta számos iparágban megjelent és számtalan innovációt köthetünk a technológiához.

Ezen cikkünkben megmutatjuk áttekintő jelleggel lámpáinkat. A lámpabúra többféle méretű és alakú lehet. Minden lámpatesthez külön lámpabúrát terveztünk, melyekből folyamatosan növekszik a választási lehetőség. Megtudhatod, melyik lámpadizájnt mikor ajánljuk.

Fényfüzérre nyomtattunk lampionokat a jegyesfotókból, mely az esküvő napján hangulatos világítást nyújtott a táncparkett felett.

Vági Ilona fotóművészt Instagramon ismertük meg. Egy sztorijára reagáltunk, mire ő megosztotta egyik bejegyzésünket. Ezt követően egy látványtervet készítettünk a képeivel, melyet közzétettünk, így kölcsönös szimpátia gyümölcse a közös együttműködésünk.