Egylámpa Blog

Klasszikus lámpaernyő után nézzek, vagy van már egyedibb is?

Manapság tömegével gyártják a szalagon a klasszikus lámpaernyőket, amik sokszor olcsó, környezetszennyező műanyagból halomszámra készülnek. Természetesen akadnak kivételek is, például akik használt textilből álmodnak újszerű klasszikus lámpaernyőt.

Egyedi nyomtatott ajándék a dögunalmas tömegtárgyak helyett

Ha mindig is utáltad törni a fejed, hogy mit vegyél a másiknak, akkor próbáld ki az egyedi nyomtatott ajándék ötletét! Gondolom Te is is ellőtted már párszor a sapka, sál, vagy nyakkendő, akár neszeszer csomag kliséit. Na de az ajándék árulkodik arról is aki adja, meg persze arról is, aki kapja. Ha mondjuk dezodor volt a csomagban, akkor azt  gondolhatta, hogy büdösnek találod?

A díszlámpa jóval több egy világító eszköznél!

Egy díszlámpa jelentős változást mérhet a hangulatodra. Sokan úgy gondolják, hogy a megfelelő világítás kialakítása egy pofon egyszerű dolog, és nincs szükség hozzá semmilyen információra. Ők minden bizonnyal tévednek. 

Top 5 egyedi fényképes ajándék, hogy igazi meglepetést okozz

Ezen cikkünkben bemutatjuk áttekintő jelleggel a hazai piacon megtalálható egyedi fényképes ajándékokat. Haladunk a jól bevált egyedi fényképes ajándékoktól, a mai modern új technológiával készülő fényképes ajándékig. Megtudhatod azt, hogy az elmúlt időszakban milyen változáson ment keresztül az egyedi fényképes ajándékok piaca.

Szabó Bence
2021.08.03 11:08
5 érdekesség a fényképes 3D lámpákról

Ezen blogcikkünkben összegyűjtöttük nektek az öt legérdekesebb tényt, melyek az Egylámpa fényképes lámpaernyőit jellemzik.

4 iparági terület, ahol hódít a 3D nyomtatás

A 3D nyomtatás korunk egyik leggyorsabban növekvő globális trendje. Hazánkban 2010. év után kezdett el jelentős szerepet betölteni, viszont története és a kezdete a 20. század végére az 1980-as évekhez nyúlik vissza. Azóta számos iparágban megjelent és számtalan innovációt köthetünk a technológiához.

Fényképes 3D lámpa dizájnjok az Egylámpánál - Áttekintés

Ezen cikkünkben megmutatjuk áttekintő jelleggel lámpáinkat. A lámpabúra többféle méretű és alakú lehet. Minden lámpatesthez külön lámpabúrát terveztünk, melyekből folyamatosan növekszik a választási lehetőség. Megtudhatod, melyik lámpadizájnt mikor ajánljuk.

3D nyomtatott esküvői fényfüzér különleges dekorációhoz

Fényfüzérre nyomtattunk lampionokat a jegyesfotókból, mely az esküvő napján hangulatos világítást nyújtott a táncparkett felett.

Egyedi ajándékötlet Vági Ilona Budapesten készült fényképeiből

Vági Ilona fotóművészt Instagramon ismertük meg. Egy sztorijára reagáltunk, mire ő megosztotta egyik bejegyzésünket. Ezt követően egy látványtervet készítettünk a képeivel, melyet közzétettünk, így kölcsönös szimpátia gyümölcse a közös együttműködésünk.