Egylámpa Blog

Szabó Bence
2021.08.03 11:08

Ezen blogcikkünkben összegyűjtöttük nektek az öt legérdekesebb tényt, melyek az Egylámpa fényképes lámpaernyőit jellemzik.

4 iparági terület, ahol hódít a 3D nyomtatás

A 3D nyomtatás korunk egyik leggyorsabban növekvő globális trendje. Hazánkban 2010. év után kezdett el jelentős szerepet betölteni, viszont története és a kezdete a 20. század végére az 1980-as évekhez nyúlik vissza. Azóta számos iparágban megjelent és számtalan innovációt köthetünk a technológiához.

Fényképes 3D lámpa dizájnjok az Egylámpánál - Áttekintés

Ezen cikkünkben megmutatjuk áttekintő jelleggel lámpáinkat. A lámpabúra többféle méretű és alakú lehet. Minden lámpatesthez külön lámpabúrát terveztünk, melyekből folyamatosan növekszik a választási lehetőség. Megtudhatod, melyik lámpadizájnt mikor ajánljuk.

3D nyomtatott esküvői fényfüzér különleges dekorációhoz

Fényfüzérre nyomtattunk lampionokat a jegyesfotókból, mely az esküvő napján hangulatos világítást nyújtott a táncparkett felett.

Egyedi ajándékötlet Vági Ilona Budapesten készült fényképeiből

Vági Ilona fotóművészt Instagramon ismertük meg. Egy sztorijára reagáltunk, mire ő megosztotta egyik bejegyzésünket. Ezt követően egy látványtervet készítettünk a képeivel, melyet közzétettünk, így kölcsönös szimpátia gyümölcse a közös együttműködésünk.