Világító egyedi fényképes ajándékok

Tedd egyedivé lámpád fényképekkel! A fényképes 3D lámpa kiváló ajándéktárgy évfordulóra, születésnapra, névnapra, nagyszülőknek, gyerekeknek, de akár egy esküvői ajándékként is megállja a helyét. Dizájnos megjelenése mellett nagyszerű hangulatot kölcsönöz a helyiségben, ahol világít, legyen az gyerekszoba, hálószoba, nappali, vagy iroda.

Egyedi fényképes lámpa ajándék rendelési folyamata

 

Egyedi fényképes ajándék rendelésének menete

Egyedi fényképes lámpaernyő megjelenése

Az egyedi fényképes lámpa ernyője 3D nyomtatási technológiával készül. Különböző lámpatestekhez számos lámpaernyődizájnunk közül lehet válogatni. Szabd személyre lámpaernyőd saját fényképeiddel! A lámpaernyőn a feltöltött képeken látható minden részlet kirajzolódik.  A lámpaernyőn elhelyezhetők a képeken túl feliratok, idézetek, köszöntők is. A nyomtatott lámpabúrák méretarányai lehetővé teszik hogy négyzet alakú, vagy álló formátumú képek kerülhessenek az ernyőre. Az egyedi fényképes lámpaernyő a lámpa lekapcsolt állapotban fehér színű, felkapcsolt állapotában pedig kirajzolódnak az azon szereplő képek. A LED fényforrás által kibocsájtott fényt különböző intenzitással engedi át az ernyő, annak függvényében, hogy a fénykép milyen domborzatot alakít ki a lámpaernyő felületén. Ahol vékonyabb a lámpaernő vastagsága, ott jobban, ahol vastagabb, ott kevésbé szűrődik át rajta a fény.


A lámpatestek tulajdonságai

A webáruházunkban forgalmazott lámpatestek nem saját fejlesztésűek. Ezek a kereskedelemben is kínált modellek, megtalálhatók másoknál is. A lámpatestek így CE minősítéssel rendelkeznek. Semmilyen változtatást nem hajtunk végre sem a lámpatesthez tartozó foglalaton, sem a lámpatesten. A fényképes lámpa testét minden eredeti leírásával, használati utasításával, és biztonsági adatlapjával együtt csomagoljuk át, és az általunk gyártott fényképes lámpaernyővel továbbítjuk. A testek anyaga jellemzően kerámia, vagy acél. A lámpatest elektromos hálózatról (230V) üzemeltethető, és kapcsolóval van felszerelve. 


Biztonságos és választható extra csomagolás

A fényképes lámpa kartondobozban kerül postázásra. A lámpát biológiailag lebomló térkitöltő habbal vesszük körbe a sérülések elkerülése érdekében. Egyes termékeknél lehetőség van extrább megjelenésű és kivitelű fa dobozt kérni a termékhez, mely ajándékozáskor is megfelelő megjelenést biztosít az ünnepléshez, így nem kell a csomagolással később foglalkozni.


A termékhez együtt küldött fényforrás adatai

A lámpatest foglalatához megfelelő teljesítményű, és a megrendelő által kiválasztott típusú LED fényforrást küldünk: A fehér fényforrás teljesítménye 6 W, fényteljesítménye 420 lm. Színhőmérséklete 3000 Kelvin. A LED fényforrás élettartama 20000 óra, és foglalata E14 típusú. Lehetőség van 16 színű távirányítható izzóval kérni a lámpát.


*Szállítási idő

Vállaljuk, hogy minden megrendelt lámpát a megrendeléstől számított 7 napon belül legyártjuk, és az ezt követő munkanapon postára adjuk. Előfordulhat, hogy ennél szűkebb a határidő az ünnepig. Ez esetben kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon, tudjuk-e rövidebb határidővel vállalni a fényképes lámpa gyártását.


Biztonság és környezetvédelem

A fényképes lámpa ernyője PLA műanyagból készül mely egy úgynevezett biopolimer (természetes alapanyagból állítják elő, így természetes úton le is bontható). Ennek olvadáspontja kb 80 °C Ezt a hőmérsékletet nem éri el az általunk küldött izzóval használva a berendezés búrával érintkező felülete. Az ernyőt pedig ugyan olyan módon rögzítjük a foglalatra, mint azt a lámpatest gyártója az eredeti ernyőjével teszi. Megjegyezzük, hogy a PLA égésgátlót nem tartalmaz, így nyílt lánggal meggyújtható.


Milyen fénykép kerülhet a lámpára?

Egy közepes minőségű fotó is megfelelő lehet, sőt, akár egy régi fényképet is beszkennelhetsz, lefotózhatsz, ha például szüleidnek, nagyszüleidnek egykori fotóiból szeretnél lámpát készíttetni, például egy neves ünnepre.  Kreatívkodhatsz is! Feliratozhatod is a képeket. Erre számtalan mobilos, vagy online alkalmazás képes. Ajánlatos fekete, vagy fehér betűszín használata, így a felirat biztosan olvasható lesz a lámpaernyőn is. Megkereshetsz minket is, ha a feltöltött fényképeken nem szereplő feliratot is el szeretnél helyezni a nyomtatott lámpán. Erre külön árajánlatot tudunk adni.


Rendelési folyamat

1. Elsőnek érdemes dönteni a lámpatest dizájnja mellett, melyet el tudnál képzelni a megajándékozott otthonába, vagy válassz fehér, vagy fekete lámpatestet, mely szinte bármely otthonban jól mutat. 2. Válaszd ki lámpaernyődizájnt, melyet megfelelőnek tartasz és a választott izzótípust. 3. A kiválasztott búradizájn méretarányait figyelembe véve fel kell tölteni a fényképeket, melyeket szívesen látnál egyedi lámpán. 4. Ezek után a termék kosárba helyezését követően van lehetőség megrendelni a terméket akár regisztráció nélkül is! 5. Rendelésed után hamarosan felkeresünk emailes elérhetőségeden, és megmutatjuk, hogyan sikerült a búra méretarányaihoz szabni a a feltöltött képeidet. 6. Minden esetben várjuk visszajelzésed a emailünkre, mely után ha mindent rendben találsz elkezdjük a lámpa gyártását. 7. Ezek után nincs mást tenned, csupán várni egyedi képes lámpádra, mely legfeljebb a rendelésedtől számított hét napon belül készül el, majd ezt követően postára adjuk a terméket.


Bármely kérdés esetén keress minket bizalommal elérhetőségeinken! email: info@egylampa.hu telefon: +36302289305