Kedvezmény a visszatérő vásárlóinknak

Vásárolj regisztrációval az Egylámpa webáruházában és minden vásárlásod után a vásárlásod értékének 10%-át (Akciós termékek esetén 8%-át.) levásárolhatod a rendelésed lezárása után! Valamint regisztrációdért cserébe 499 forinttal jutalmazunk, amit a vásárlásnál felhasználhatsz. Az adott termékek után járó pontértékeket a termékoldalon találod. A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváírjuk. A hűségpontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk. Egy következő rendelés során a rendelkezésre álló pontok összessége felhasználható. 1 pont értéke 1 Forint. A hűségpontok a webáruházban található összes termékre felhasználható. A hűség program részletes szabályzatáért görgess a lap aljára.

Váltsd be pontjaidat például az alábbi termékekre:

Részletes információk a pontgyűjtő hűségprogramunkkal kapcsolatban:

A pontok érvénességi ideje

A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán. A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A hűségpontok a rendelés lezárása után 180 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.

Automatikus pontgyűjtési szabályok

A hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A hűségpontok a rendelés lezárása után (kifizetés, átvétel) automatikusan jóváírásra kerülnek a regisztrációhoz tartozó fiókban. Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől. A hűségpontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután felhasználhatók 1 pont = 1 Forint értékben kizárólag a https://egylampa.hu/pontgyujtes oldalon található termékekre. A hűségpont rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címedre, ha nem igényeltél hírlevelet. Az aktuális hűségpontegyenleged belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. A hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ. 

A pontgyűjtési szabályok elállás esetén.

Fontos: Elállás esetén, ha pontok felhasználásra kerülnek a vásárlás során, akkor a felhasznált pontok nem kerülnek visszítérítésre. Az elállásra kerülő termék ára után járó pontok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.

Legfontosabb információk még egyszer:

1. Pontokat csak regisztrált felhasználóknak írunk jóvá.

2. A gyűjtött pontok csak az ezen az oldalon felsorolt termékekre válthatók be.

3. A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 180 napig használhatod fel. Az fel nem használt pontok automatikusan törlődnek.

4. Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszatérítendő összegből.

Iratkozz fel legfrissebb híreinkért és termékeinkért
és megajándékozunk egy kupon kedvezménnyel!

A feliratkozáshoz kattints IDE