Egylámpa Blog

Fényképes ajándék nagymamának - ha szívből adnál valamit!

Szabó Erika
2022.09.16 15:18
Fényképes ajándék nagymamának - ha szívből adnál valamit!

Fogalmad sincs, hogy mit adhatnál a nagymamádnak? Sok családban problémásak az ünnepek: a születésnap, a karácsony, az évfordulók, hiszen nagyon nehéz kitalálni egy tökéletes meglepetést. Sosem örül annak a nagymamád, ha csak veszel neki valamit? Inkább valamilyen egyedi megoldást keresel, aminek biztosan örül majd?

A nagyszülőknek fontosabb a szívből adott ajándék, mint a boltban megvett, sablonos ajándéktárgy. 

De hogyan valósíthatod meg a szívből adást és az egyedi ajándékot úgy, hogy közben alig van időd a munka vagy az egyetem mellett? Hogyan töltheted meg az ő szívét is örömmel és hogyan találod meg azt az ajándékot, aminek igazán örülne? Mutatunk egy tökéletes fényképes ajándék ötletet!

# Egyedi fényképes ajándék úgy, hogy még magadra sincs időd?

 

Néha frusztráló lehet, hogy pont olyankor várnak egyedileg elkészített ajándékot a nagyszülők, amikor egyáltalán nincs időd ilyet készíteni. Azt viszont tudnod kell, hogy ahogy múlik az idő és az élet is egyre előrébb halad, úgy a sablonos ajándéktárgyak már nem okoznak nekik akkora örömöt. A nyugdíjas években rengeteg ideje lesz az embernek, ezzel pedig átértékeli az élet értelmét és az ajándékok értékét is. 

Már nem feltétlenül az ár vagy a hasznosság lesz a mérvadó, hanem inkább a szeretet. Ezért történhet meg az, hogy a nagyszülők egyre inkább ragaszkodnak a gyermekeikhez és az unokáikhoz, miközben nektek alig van időtök velük lenni. Ez sajnos természetes, hiszen az iskolák, a munka, a karrier, a gyereknevelés sok időt igényel. 

Habár a nagyszülők is tudják ezt, mégis szeretnének benneteket közelebb érezni magukhoz - legalább a szívből adott ajándékaitokon keresztül. Mit tudsz tenni, ha magadra is alig van időd? Ha egyedi ajándékot szeretnél adni, de sem ötleted, sem pedig időd nincs elkészíteni? Egy egyedi fényképes ajándék nagymamának például nagy boldogságot okozhat és neked csupán a rendelés leadását kell időben megoldanod.

 

# Miért pont világítós ajándékok? 

 

Biztosan észrevetted már, hogy az idősebb emberek szeretik a fényt, a fényeket. Szeretik felkapcsolva hagyni a lámpákat, szeretnek különféle világítós dolgokat használni. A régmúlt időkben ezek a szokások a tél és a sötétség elűzésére voltak hivatottak, manapság pedig megmaradt egy kedves rituálénak. A világítós ajándékok pedig jól jöhetnek az ágy melletti kisasztalon vagy akár a nappaliban is. 

A világítós ajándékok kitűnően kombinálhatóak az egyedi fényképes ajándékokkal, éppen ezért lehet jó ötlet a fényképes ajándék nagymamának. Tudtad, hogy létezik már olyan megoldás, hogy a saját családi fényképeitek alkotják a lámpaernyőt? Ha valami, hát ez igazán nem egy sablonos megoldás, hiszen hány nagymama kap olyan ajándékot, ami egyszerre hasznos és egyszerre szívből jövő? 

Érdemes összegyűjteni tehát azokat a szép emlékeket vagy jól sikerült képeket, amiket mindig is szeretett nézegetni a nagymamád. Esetleg, ha van rá időd, akár vele együtt is összeválogathatod; csak ne áruld el neki a meglepetést!

 

Fényképes ajándék nagymamának? Elegáns lámpa a családi fényképekkel? Az Egylámpa oldalán megmutatjuk korábbi munkáinkat, így megbizonyosodhatsz arról, hogy gondosan készítjük el az egyedi ajándékot.Pont úgy szívvel és lélekkel, mint ahogyan te készítenéd el. Nem kell aggódnod tehát amiatt, hogy nincs időd (vagy akár kedved) saját kézzel elkészíteni a nagymamád ajándékát, hiszen mi megcsináljuk helyetted! Így a nagymamádnak is hatalmas örömet okozhatsz!