Egylámpa Blog

Fényképes ajándék ötletek - miért pont egyedi lámpa?

Szabó Erika
2022.09.06 19:37
Fényképes ajándék ötletek - miért pont egyedi lámpa?

A születésnapok sokszor kellemetlenné válhatnak, amikor az ünnepelt nem azt kapja, amit szeretett volna. Emellett viszont nehéz eltalálni, hogy mi legyen az a bizonyos tökéletes ajándék. Te sem tudsz mit adni a szeretteidnek? Lerágott csont már a tusfürdőcsomag és az alkoholos ital? Valami személyesebbet szeretnél adni, ami nemcsak megérinti az ünnepeltet, de még hosszú távon is örülne neki kortól függetlenül? Mutatunk egy remek fényképes ajándék ötletet, amivel tuti befutó lehetsz!

 

#1. A fénykép ajándék ereje


Gyakran már a szülők is örülnek a szép fényképes ajándék ötleteknek, de a nagyszülők számára már igazi kincs egy ilyen ajándék! Talán hihetetlen, de a szülők és a nagyszülők is örömmel nézegetik az otthonukban kitett fotókat a szeretteikről - főleg, ha a gyermekek is kirepültek már a családi fészekből. Ha pedig a szerelmed számára örökítenéd meg az emlékezetes pillanatokat, vagy a gyermekednek okoznál örömet a kedvenc mesefigurájával, akkor is érdemes beszerezned egy fényképes lámpás ajándékot!

 

 

#2. Bárki számára elérhető képes ajándék


Szerencsére az okostelefonnak köszönhetően ma már számos fotó készül mindenkiről, melyek ráadásul elég jó minőségűek egy fénykép ajándék megalkotásához. A fényképek nagyon hálás dolgok: ezernyi emléket, sztorit és jó érzést juttat eszébe annak, aki ezt az ajándékot megkapja. Továbbá a mai kreativitás mellett rengeteg lehetőség van a szebbnél szebb fényképes ajándék ötletek közül választani.

 

 

#3. Az enteriőr szerves részévé válhat!


Lámpára mindenkinek szüksége van, ráadásul a lámpaernyő még az enteriőrnek is a szerves részét képezi! A kreatívan, de mégis ízlésesen berendezett hálószobák vagy gyerekszobák számára egy asztali lámpa igazán fontos kiegészítő. Éppen ezért érdemes ezt úgy megválasztani, hogy tökéletesen illeszkedjen a helyiséghez. A megajándékozott szeretteiről készült fényképes lámpaernyőt ajándékoznál? Vagy akár a gyermekednek okoznál meglepetést a kedvenc mesefigurájával vagy a saját maga által készített rajzainak a lámpaernyőre applikálásával? Mindenképpen jól fog illeszkedni bármilyen enteriőrhöz!

 

 

#4. Jó emlékeket őriz, amit mindennap láthat a megajándékozott!


Közös nyaraláson, esküvőn, vagy más családi alkalmon készült képekről van szó? Esetleg az újszülött családtagról készült képeket szeretnéd feldobni valamilyen egyedi megoldással? A megajándékozott számára nagy érték mindez, hiszen a legtöbb esetben csak időnként láthatják egymást a családtagok. A fotós ajándék ötletek mindig bejönnek!

 

 

#5. Ennél egyedibb fénykép ajándékot nem találsz!

Számos ajándéktárgyon találhatsz már fényképes alapot, de ilyen különleges megoldással még biztosan nem találkoztál! Már te is biztosan unod a fényképes szuveníreket a külföldi nyaralásokról, azonban ha valami igazán egyedit keresel, akkor te is felkapod most a fejed! Nemcsak egy sima lámpaernyőről van itt szó, hanem a szerettekről szóló emlékekről, a kedvenc pillanatokról, a hobbikra és a gyermeked kedvenc meséjére emlékeztető ajándékról.

 

 

#6. Ha két személynek ugyanazt adnád, akkor is mástkapnának

 

Nincs két egyforma ajándék, ha egyedi fényképes ajándék ötleteken töröd a fejed. A megajándékozottak lehetnek akár a gyermekeid, akár a barátaid, a szüleid vagy a nagyszüleid; akár mindegyikük számára más és más képpel tudsz majd kedveskedni születésnapjuk alkalmából.

Képes ajándékot adnál? Az Egylámpa oldalán számos munkánkat megtalálod, ahol láthatod, hogy gondos munkával készült, különleges ajándéktárgyakról van szó. Emellett még környezetbarátnak is minősül: nemcsak egy újabb porfogó, hanem hasznos része a hálószobának, a gyerekszobának vagy a nappalinak.