Egylámpa Blog

Top 5 egyedi fényképes ajándék, hogy igazi meglepetést okozz

Kausits Veronika
2021.11.24 09:30
Top 5 egyedi fényképes ajándék, hogy igazi meglepetést okozz

Ezen cikkünkben bemutatjuk áttekintő jelleggel a hazai piacon megtalálható egyedi fényképes ajándékokat. Haladunk a jól bevált egyedi fényképes ajándékoktól, a mai modern új technológiával készülő fényképes ajándékig. Megtudhatod azt, hogy az elmúlt időszakban milyen változáson ment keresztül az egyedi fényképes ajándékok piaca.

Mit szólnál, ha egyedi fényképes ajándék kerülhetne a fa alá? Közeledik a karácsonyi időszak, és már megint ajándékötletekkel kellene előrukkolni, de eljön a pont, amikor az ember egyszerűen kifogy belőlük. Valljuk be, az ajándékvásárlás egy óriási stresszfaktor ebben a szezonban, pedig pont a nyugalomra, belső csendre vágyik mindenki. Számolj le az ezzel járó feszültséggel, mert egy egyedi fényképes ajándék bárkinek különleges, személyes, örömteli meglepetés lehet! 

Hagyományos vs egyedi fényképes ajándék

Manapság hódít az egyedi fényképes ajándék. Miért? Mert egyszerűen a hagyományos ajándékok felett eljárt az idő. Persze, jól jöhet egy-egy sál, sapka, drogériai csomag, stb, de ez mind megy a többi közé – jobb esetben hordja is valaki –, vagy épp elfogy és volt-nincs ajándék. Mondjuk ki: újragondolást igényel az ajándékozás! 

 

Ideje, hogy a megszokott ajándékrutint felváltsa valami egyedi fényképes ajándék, ami színt, emléket, különleges hangulatot visz otthonodba. 

Egylampa.hu, az egyedi fényképes ajándék páratlan kivitelezője 

 

Lámpabúrára fénykép? Miért ne! Ez szinte szó szerint reflektorfényben van az egyedi fényképes ajándék kínálathalmazában, hiszen Magyarországon új és alig ismert. Az ‘Egylámpa’ egy praktikus használati tárgyban teszi időt állóvá kedvenc képes emlékedet, vagy feliratodat, idézetedet. A kívánt kép vagy szöveg a lámpaernyőre kerül 3D nyomtatással, szögletes vagy gömbölyű búrára. 

 

Egy ilyen egyedi fényképes ajándék bőven túlmutat önmagán, igazából nem tudsz rá csak egy sima lámpaként gondolni. Felkapcsolva olyan hangulatot biztosít, amire egyik szimpla lámpa sem képes. Nemcsak fényt ad, hanem emléket, összetartozást, meghittséget. Nap, mint nap visszaköszönhet gyermeked, párod mosolya, a házi kedvence(i)d huncutkodása, valamilyen örömteli családi pillanat, esküvői fotó, nyaralás… 

 

Választhatsz a kicsitől (22 cm) a nagyobbig (28 cm), a lámpatest különféle színű formájánál a kockától a csepp formájúig, vagy épp sok kisebb lámpafüzért más-más képekkel. A búrára álló és négyzet formájú fotók kaphatnak helyet. Nem muszáj profi fotós képeit küldeni, már egy közepes minőségű telefonos kép is elegendő, hogy felkapcsolva minden részlet látszódjon rajta. Sőt, ha meglepnéd a nagyiékat, akkor megoldható bármilyen régi fekete-fehér képek digitalizált változatával is!

 

Az ‘Egylámpa’, mint egyedi fényképes ajándék nem egy újabb környezetszennyező porfogó. Gondolom Te sem cserélgetsz évente lámpát az otthonodban, szóval sokáig része lehet a díszítésnek, továbbá a lámpabúra biopolimerből készül, ami természetes anyagú összetevőket tartalmaz, és kontrollált körülmények között lebontható. 

 

Ráadás az igazán sajátos ajándékok kedvelőinek: az egyedi lámpát kérheted fadobozban, a sima karton helyett. 

Egyedi fényképes ajándék széles skálán elérhető 

Manapság szinte bármire lehet nyomtatni. Egész meglepő egyedi fényképes ajándék is fellelhető a webáruházak kínálatában, például fényképes szemüvegtörlő kendő. Ezek szerint már erre is van igény. 

 

Mostanság igazán keresett ajándék a fényképes hűtőmágnes, naptár, bögre, puzzle, vagy a telefontok. 

 

Íme a top 5 egyedi fényképes ajándék lelőhely: 

 

 

A sok tömegcikk helyett Te is tedd le a voksodat egy egyedi fényképes ajándék mellett!