Egylámpa Blog

Egylampa a Bútor, Lámpa, Lakástextil 2024 kiállításon

Szabó Bence
2024.03.21 08:25
Egylampa a Bútor, Lámpa, Lakástextil 2024 kiállításon

Örömmel osztjuk meg veletek a 2024-es Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításon való részvételünk tapasztalatait és élményeit. A rendezvény ismét kiváló lehetőséget nyújtott számunkra arra, hogy személyesen találkozzunk a kedves vásárlóinkkal és a lakberendezés iránt érdeklődő közönséggel.

 

Az eseményen való részvételünk lehetőséget adott arra, hogy közelebb kerüljünk vásárlóinkhoz, és hogy új kapcsolatokat építsünk ki azokkal, akik érdeklődnek 3D nyomtatott lámpaernyők iránt. Nagy élmény volt számunkra, hogy az inspiráló beszélgetések során megoszthattuk, lámpáink tervezési és gyártási folyamatát.

A kiállítás ideje alatt lehetőségünk volt bemutatni legújabb fényképes lámpa termékeinket, amelyekre nagyon büszkék vagyunk. Az érdeklődőknek közvetlenül megmutathattuk az egyes darabok minőségét és designját, valamint megoszthattuk velük egy-egy termékünk történetét.

3D nyomtatott lebegő holdlámpa a Bútor, Lámpa, Lakástextil kiállításon

Nagy örömünkre szolgált, hogy láthattuk, mennyire pozitív volt a fogadtatás a kiállításon, és mekkora élvezettel tekintették meg standunkat a látogatók. Ezek az élmények motiválnak minket arra, hogy továbbra is törekedjünk a kiváló minőségű, stílusos és innovatív 3D nyomtatott egyedi lámpák tervezésére és gyártására.

Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a standunkhoz és támogatott minket ezen az eseményen. Nagyon hálásak vagyunk a közösségünknek és minden egyes vásárlónknak, akik nélkül mindez nem lenne lehetséges. Külön élmény volt számunkra találkozni partnereinkkel, mint például a Divas lakberendezéssel. Valamint köszönjük a standunk dizájnját meghatározó falpaneleket a Kerma Designnak.

3D nyomtatott lámpák a Bútor, Lámpa, Lakástextil kiállításon

Ha lemaradtál az idei kiállításról, vagy még egyszer körülnéznél, ezen a weboldalon bejárhatod online a kiállítási teret.


Maradjatok velünk, és kövessétek továbbra is az egylampa.hu blogját és közösségi média platformjait, hogy mindig értesüljetek legújabb termékeinkről, eseményeinkről és inspirációinkról.