Egylámpa Blog

Karácsonyi ajándék kollégáknak - kreatív ötletek

Szabó Erika
2022.11.19 16:45

A karácsonyi ünnepek varázslata és meghittsége szinte mindenkit levesz a lábáról. A család és a barátok mellett azonban a kollégákra is érdemes ilyenkor gondolni, ha elég szoros kapcsolatban vagy. A céges ünnepségeken ugyanis előfordulhat az ajándékozás, így elég kellemetlen lenne üres kézzel menni.

Izgalommal várod a céges karácsonyt, vagy éppen rettegsz attól, hogy mit fogsz tudni adni a kollégáknak? Ha a ti cégeteknél is hagyomány az ajándékozás, akkor mindenképpen érdemes valami egyedi, de mégis kreatív ajándékot adni. Cikkünkben érkeznek a karácsonyi ajándék ötletek kollégáknak! Érdemes velünk tartani, ha szívből jövő ajándékot keresel!

# Kreatív ajándék kollégáknak

Akár a kreatív szakmában dolgozol, akár analitikusabb munkát végeztek; mindenképpen ütős ajándék lehet egy olyan saját fényképes lámpa, ami eltér a mindennapos karácsonyi ötletektől. Ezt úgy kell elképzelni, hogy keresel egy fényképet, melynek egyfajta 3D nyomtatással készítjük el a pontos mását. Egy lámpa pedig megvilágítja majd az ernyő-elemeket, így még látványosabbá válik az ajándék is.

Mit érdemes rátetetni? A kreatív ajándék kollégáknak szól, így lehetőleg olyan képpel kedveskedj, ami tetszik majd nekik. Lehet ez egy szép munkahelyi emlék, vagy akár egy szabadidős hobbi során készült kép is. Ha pedig a kreativitás a fő kulcsszó, akkor akár egy grafikáról készült fotó, vagy különféle motiváló kifejezés, vagy idézet is szerepelhet a lámpaernyőn.

 

# Vicces ajándékok kollégáknak

A mindennapok szerves része a kollegiális viccelődés? Imádjátok húzni egymást a szünetekben és akár munka után is összeültök néha egy vidám beszélgetésre? Akkor figyelj, mert itt vannak a remek karácsonyi ötletek kollégáknak! Mit szólnál egy világítós lámpához, aminek a lámpaernyője tetszés szerint variálható?

Bármilyen fényképet, mémet, vicces életképet ábrázolhat a lámpaernyőre tehető 2 vagy 4 db fotó. Ez pedig azt jelenti, hogy a munkahelyi szünetben megörökített hülyéskedés, vagy akár poénosabb szituációk is méltó helyen mutatják majd a szép emlékeket a lámpa tulajdonosának. (Még akár a munkahelyi íróasztalán is.)

 

# Apró ajándékok kollégáknak

Jöhetnek az apróságok? Egy fényképes bögre a munkahelyi asztalra, egy kihúzható zsinóros tok a beléptető kártyához, vagy akár egy kedvenc autómárkás kulcstartó is nagy örömet tud okozni a kollégáknak. Sokszor nemcsak az ajándék, de maga a gesztus is jól esik az embereknek, így nagy népszerűségre tehetsz szert egy kisebb ajándékkal is.

  • Egyedi fényképes karácsonyfadísz: egy kedves munkahelyi szituáció, az első munkahelyi tortázás vagy a pizza-péntek vicces jelenetei is visszaköszönhetnek egy egyedi karácsonyfadíszen. A 3D nyomtatásnak és a saját világításának köszönhetően nemcsak világosban, hanem már a korai sötétedéses órákban is szép látványt nyújt. Ráadásul a kollégád akár az íróasztalánál is felakaszthatja az ajándékát - mintegy díszítve azt.
  • Névre szóló karácsonyfadísz: Nemcsak egyedi fényképet kérhetsz a karácsonyfadíszre, hanem akár feliratokat, neveket, idézeteket, szövegeket is. Mivel 2 vagy 4 db fénykép fér el a karácsonyi gömbön, ezért akár vegyítheted is ezeket. Például kérhetsz egy nevet az egyik oldalra, egy idézetet a másik oldalra és két fényképet a fennmaradó két oldalra is. De akár három fotó és egy név vagy idézet is ugyanolyan jól mutathat!

 

Karácsonyi ajándék kollégáknak? Az EGYLÁMPA nemcsak ötletes, de hasznos ajándék is egyben. A 3D technológiával készült lámpaernyős referenciáinkat itt találod meg, míg a karácsonyfadíszt itt tekintheted meg. Bármelyiket is választod, a honlapunkon leadhatod a rendelésedet, így az otthonod kényelméből vagy a munkahelyi szünetben is elintézheted az ajándék megvásárlását!