Egylámpa Blog

Különleges köszönőajándék tanároknak: Egyedi fényképes emlékek az osztályról

Szabó Bence
2024.04.01 13:49
Különleges köszönőajándék tanároknak: Egyedi fényképes emlékek az osztályról

A szülőknek és diákoknak gyakran nehézséget okoz ballagás környékén olyan köszönőajándék kiválasztása a tanáraik számára, amely valóban emlékezetes, személyes és praktikus, miközben kifejezi az osztályközösség köszönetét. Az egyedi fényképes lámpa megoldást nyújt az osztályközösségek számára, hogy egyedi, hasznos és felejthetetlen meglepetéssel köszönjék meg az osztályfőnöküknek, tanáraiknak az áldozatos munkáját.

Mi okozza a kihívást a megfelelő ajándék kiválasztásában a tanároknak, illetve az osztályfőnöknek?

 

Szülőként vagy diákként gyakran nehézséget okoz olyan köszönőajándék megtalálása ballagáskor, amely ténylegesen kifejezi az osztályközösség háláját és elismerését a tanárok felé. Sokszor a rendelkezésre álló lehetőségek között hiányzik az az egyedi és személyes érintettség, amely valóban emlékezetessé és különlegessé teszi az ajándékot. Emellett fontos szempont az ár-érték arány, mivel sokszor a szülőknek vagy diákoknak korlátozott a költségvetésük, és olcsó, ugyanakkor minőségi ajándékot keresnek. A sokoldalúság becsempészése az ajándékba is kihívást jelent, mivel mindenki másra szeretne hangsúlyt fektetni: valaki a funkcionalitásra, mások az esztétikára és az egyediségre. Gyakran vita alakul ki az ajándék választása közben, mivel egyesek inkább szeretnének valami hétköznapi használati tárgyat adni, míg mások inkább valami emlékezeteset és személyre szabottat.

Egy szuper ajándékötlet az osztályfőnöknek

Az egyedi fényképes lámpa minden elvárásnak megfelel: praktikus, mégis egyedi és különleges. Képes egyszerre megjeleníteni idézeteket, aláírásokat osztályképeket, vagy ezek kombinációit, így mindenki elégedett lehet vele, és a szép emlékek biztosan nem fognak feledésbe merülni a hétköznapi használat során sem. A fényképes lámpa, több méretben, és kialakításban kapható: a lámpaernyőt lehet választani két és négy oldalas változatban is. Ezáltal mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő árú és méretű terméket. Ha több tanárnak is szeretnének ajándékozni, kedvezményesen biztosítjuk a további darabokat, valamint segítünk gyakran választott idézeteket találni a lámpára.

Hiszünk abban, hogy az Egylámpa nem csak fényt hordoz, hanem történeteket mesél egy egész életen át.

A korábbi vásárlóink visszajelzései akik egyedi fényképes lámpával okoztak meglepetést:

  • Az osztályom lepett meg először egy ilyen fényképes lámpával. Annyira jó ötletnek tartottam, hogy úgy döntöttem, én is csináltatok egyet-egyet ajándékba a hozzám közel álló családtagjaimnak. (Edit)

  • Megható pillanatokat éltünk át az ajándékozás során, biztosan nem ez volt az utolsó alkalom, hogy fényképes lámpát adtunk ajándékba. (Márta)

  • Szeretném megköszöni mindkét egyedi fényképes lámpát gyönyörű szépek lettek! Jövőben is biztos rendelek még önöknél! (Anikó)

  • Gyönyörű ajándék lett, nagy örömet okoztunk vele! Köszönjük a minőségi munkát! (Szilvia)