Egylámpa Blog

3D nyomtatott esküvői fényfüzér különleges dekorációhoz

2021.07.20 12:03
3D nyomtatott esküvői fényfüzér különleges dekorációhoz

Fényfüzérre nyomtattunk lampionokat a jegyesfotókból, mely az esküvő napján hangulatos világítást nyújtott a táncparkett felett.

Minden embernek szüksége van szeretetre. Ha csak az emberektől kapott szeretetről beszélünk, akkor a szülőktől kapott szeretet az, amely legelőször meghatározza azt az embert, akivé válni fogunk. Ők azok, akiktől az első ölelést kapjuk, akik először adnak jó éjt puszit, akikkel együtt elmondjuk az esti imát, ők azok, akik megtanítanak szeretni.

Az anyai és apai szeretet mellett a testvéri szeretet elengedhetetlen. Ő az, akivel először megosztjuk apától kapott csokoládét, vagy anya által sütött süteményt. Ő az, akivel először játszunk együtt, akit akkor is szeretünk, ha véletlenül összeveszünk egy gyermeki apróságon.

A nagyszülőkön, rokonokon és barátokon túl van egy ember, akit egy életre választunk. A nagy Ő, akibe úgy szeretünk bele, hogy észre sem vesszük, akivel végül leéljük az életünket. Azon a napon, amikor fogadalmat teszünk egymásnak családtagjaink, barátaink előtt, hogy bármi is történik, ezen túl szeretni fogjuk egymást, valami különleges dolog történik az életünkben. Gyönyörű, felejthetetlen ámulatba ejtő pillanatok sokasága.

Ezekhez a pillanatokhoz az EGYLÁMPA egy plusz szépséget biztosít. Legutóbb egy tóparti esküvőre 3 lámpát készítettünk, melyen a menyasszony és a vőlegény korábbi képeit illusztráltuk. Ezen túl egy meglepetéssel készültünk nekik. Egy fényfüzérre nyomtatottunk lampionokat, melyekre korábbi közös képeiket tettünk. A ledsor gyönyörűen világított a teraszon, mikor már lement a nap.

Ugyan a képeket egyszerűen, kinyomtatva is kirakhatnánk a falra, de az Egylámpa segítségével egy teljesen más megvilágításban, egy különleges dekoráción keresztül csodálhatják meg a vendégek a párról készült képeket.

Akár meg is lephetjük őket egy ilyen tárggyal, de az esküvőn készült fotókkal készült 3D nyomtatott fényképes fényfüzérrel is kedveskedhetünk nekik a nagy nap után emlékül. Ezáltal ezt a napot is egy csodás tárgy fogja magában hordozni.

Legyen neked is egyedi fényképes fényfüzéred!