Egylámpa Blog

Világítós ajándékok - hogy ne csak egy újabb porfogó legyen!

Szabó Erika
2022.09.18 14:09
Világítós ajándékok - hogy ne csak egy újabb porfogó legyen!

A régi időkben nem volt akkora választék és mennyiség a termékekből, mint manapság - főleg az ajándéktárgyakból. Ma viszont elképesztő mennyiségben állnak rendelkezésre az ilyen-olyan ajándéktárgyak, melyek sajnos nélkülözik az egyediséget és a funkcionalitást. 

Szerencsére a legtöbben már tudatosan választanak ajándéktárgyat - és szokásba jött a kérdés is, hogy "mit kérsz?". Így a megajándékozott is dönthet egy tudatosabb ajándék mellett és az ajándékozó is nyugodt lehet afelől, hogy valami hasznosat adott. Te is így érzed? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: létezik olyan ajándék, ami hasznos és egyben nagyon szép, ráadásul több szerettednek is adhatsz ilyet!

- Világítós ajándékok? Saját fényképes ajándékok? 

 

Képzeld el a tökéletes ajándékot a párod, a testvéred, a szüleid, vagy a nagyszüleid születésnapjára! Biztosan örülnének egy közös képnek, egy kedvenc hely fotójának vagy akár egy közös nyaraláson készített emléknek. Gondolj bele, hogy mennyire örülne egy róluk készült fényképes ajándéknak egy friss házaspár az esküvőjén? De mivel teheted még egyedibbé a saját fényképes ajándékokat? 

Tudtad, hogy létezik olyan lámpa, aminek a búrájára egyedi technológiával kerülhet fel szinte bármilyen saját fotó? A gondosan elkészített munkához ráadásul alig van szükséged plusz időre, hiszen az elkészítését akár ránk is bízhatod. A lámpa pedig az otthon egyik legszebb éke lehet majd a megajándékozottnál - tehát garantált az ajándék sikere!

 

- Nem egy újabb porfogó!

 

A környezettudatosság jegyében egyre kevesebben vásárolnak és ajándékoznak olyan tárgyakat, amit később semmire nem tudnak majd használni, valamint esztétikai értéke sincs. Ez egy jövőbe mutató tendencia, amit ha te is követsz, bizonyára értékelni fogod a világítós ajándékok ötletét. Ezzel ugyanis olyan ajándékot adhatsz, amit a testvéred, a nagyszüleid, a szüleid, vagy bárki éveken át használhat! 

Egy lámpa nemcsak dísznek jó, hanem jó hangulatot adhat a hűvösebb, sötétebb estéken. Látjuk mellette a kedvenc olvasmányunk betűit, hogy azok elkalauzoljanak minket egy messzi történetbe. Látjuk a keresztrejtvényt, a billentyűzetet, a távkapcsoló gombjait. Este pedig az alvás előtti beszélgetéshez is kellemes háttérfényt ad! Tehát számos szituációban jól használható, így biztosan nem csak egy újabb porfogót adsz majd ajándékba!

 

- Akkor is egyedi, ha több szerettedet is meglepnéd!

 

A világítós ajándékok azért nagyon népszerűek, mert az embert mindig is elkápráztatta a fény jelensége. Habár a mai rohanó világunkban természetesnek vesszük, mégis örülünk, amikor a sötétből a fényre érünk. A természetes reakciónk miatt örülünk meg a világítós dolgoknak.

Úgy érzed, hogy rátaláltál a tökéletes ajándékra? Attól félsz, hogy nem lesz elég egyedi akkor, ha a családban többeknek is saját képes ajándékot adsz? Ne aggódj, hiszen a rajta lévő fényképek teljesen különbözőek (ha különfélét választasz hozzájuk), így mindenki számára egyedi ajándékot tudsz majd adni. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, házassági évfordulóról vagy akár más eseményről, a saját képes ajándék mindig megállja majd a helyét!

 

Eldöntötted, hogy saját fényképes lámpát adnál ajándékba?Már azt is tudod, hogy melyik fotót varázsolnád rá? Keresd fel az Egylámpa weboldalát, ahol számos munkánkkal találkozhatsz! Minden ajándékot gondosan készítünk el, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos a szívből jövő alaposság. Nincs más dolgod tehát, mint kiválasztani a fotókat, leadni a megrendelést és megvárni, amíg elkészül a világítós ajándék!