Egylámpa Blog

Fényképes ajándék karácsonyra: megfizethető és szívből jövő!

Szabó Erika
2022.09.24 21:25

Évről évre keresned kell valamit, aminek valószínűleg örülnének a családtagok? Szeretnél valami szívből jövőt adni, de az elmúlt évek alatt kifogytál az ötletekből? Az aktuális drágulások miatt kisebb a keret, de mégis valami emlékezetes ajándékot adnál olcsón? 

Ne hidd, hogy nincs több olyan ajándék, aminek biztosan örülnének a többiek. Olcsó fényképes ajándékok ugyanis mindig akadnak, ha utánajársz a lehetőségeknek! Azonban arra is gondolj, hogy mi alapján lesz olcsó az ajándék? Ha készen vásárolod meg, akkor nincs kieső idő és a minőségi elkészítés is igazán értékessé válik. Milyen fényképes ajándék ötletek vannak? Mutatunk néhányat!

# Olcsó fényképes ajándékok

 

Esküszöl a kézzel készített ajándékokra? Készíts egyedi fotóalbumot! Nyomtattasd ki a fotókat speciális fotópapírra és szerkeszd meg az egyéni fotóalbumot! A fényképek nyomtatási költségén és az album elkészítésén kívül nincs is más fizetnivalód. Akár ferdén és össze-vissza, vagy szabályosan és egyenesen is belerakhatod a képeket. Emellett rajzolhatsz, vagy kedves üzeneteket is írhatsz a fényképek közé, de akár kincsestérkép-nyomvonalakat is rajzolhatsz a történésekhez. Igazán szép ajándékot készíthetsz így, aminek örül majd a megajándékozott. Vagy valami mást adnál? Mutatunk még néhány tippet, ha a fényképes ajándék karácsonyra lesz!

 

Fényképes naptár - havonta újabb képek bukkannak elő!

 

A karácsony a szeretet ünnepe, ilyenkor összegyűlik a család. Karácsony után viszont visszatér minden a régi kerékvágásba - a családtagok szétszóródnak és a saját életüket élik. Könnyen lehet, hogy az együtt töltött karácsony után hiányoztok majd egymásnak. Remek ajándék tehát egy olyan naptár, amiben díszítésként néhány családi fotót rejtesz el! Így a megajándékozottak ha csak képen, de tovább nézegethetik a szeretteiket. A naptár minden hónapjára és a borítójára is tehetsz képeket - akár egy családi nyaralásról, akár a karácsonyi összejövetelekről, biztosan tuti siker lesz! Fényképes ajándék karácsonyra? Igen, ha örömet okoznál!

 

Fényképes ajándéktárgyak

 

Ha jártál már Bécsben vagy Londonban, akkor biztosan láttad már azokat az ajándéktárgyakat, amelyek a királyi család tagjait ábrázolják. Jó hír, hogy nem kell királyi családtagnak lenni ahhoz, hogy a szeretteidet is meglephesd valami hasonlóval! Legyen szó a reggeli kávésbögréről, egy hűtőmágnesről, vagy más hasznos ajándéktárgyról; a fényképedet biztosan szívesen nézegetik majd a szüleid vagy a nagyszüleid. De akár a férjeddel vagy feleségeddel közös fotó is megjelenhet a reggeli bögréiteken, ha a házastársadat ajándékoznád meg!

 

Fényképes ajándék karácsonyra - még van ütős ötletünk!

 

Ha valami komolyabb és időtállóbb fényképes ajándékot szeretnél adni, akkor érdemes elgondolkodni egy fényképes lámpán. Ez nemcsak egy fényképes ajándék, ami azután a fiók mélyén végzi, hanem egy olyan használati tárgy, ami jó érzést kelt a megajándékozottban. Ahányszor ránéz ugyanis, annyiszor jut eszébe az, aki a lámpaernyőn van. Akár egy személy is szerepelhet a lámpaernyőn, de akár egy egész családi fotó is elfér. Mindemellett a lámpa mindenféle enteriőrbe jól illeszkedik, a lámpatest színét pedig kiválaszthatod. 

 

Csupán meg kell adnod, hogy mely fényképeket szeretné látni az ajándékozott és akár két héten belül elkészítjük az Egylámpa fényképes lámpát! Kattints ide, ha látni szeretnéd referenciamunkáinkat! Számunkra is fontos, hogy időben megérkezzen az ajándék, ráadásul a futárcégek kapacitását is figyelembe kell venned. Figyelj arra, hogy a karácsonyi időszakban biztosan többen rendelnek majd fényképes ajándékot karácsonyra, így érdemes akár már októbertől leadni a rendelést. Rendelnél? Keresd fel weboldalunkat!