Egylámpa Blog

3D-s fényképes ajándék férfiaknak!

Szabó Erika
2022.11.19 17:06

Nagyon nehéz témakör a fényképes ajándékok férfiaknak. Már rögtön ott előjön a probléma, hogy mit adjunk a család vagy a kollégák férfi tagjainak, ami nemcsak egy klisé, hanem valóban örülnek majd neki? A fali képcsomag jó választás lehet, azonban ez inkább nőknek szóló ajándék a dizájn miatt. Na meg milyen fényképet rakassunk egyáltalán az ajándékra/ajándékba? Ezer meg egy kérdés, de a válasz csak annyi: egyedi fényképes lámpa. Mutatjuk is az érveket!

# Egyedi fényképes lámpa

Fényképes ajándékok férfiaknak! Jellemzően többféle méretben is formában kapható: összesen 28 variáció között találhatod meg a tökéletes jelöltet. Itt nemcsak formában, de a színek és a méretek világában is kombinálhatsz. Ennek megfelelően nemcsak karácsonyra, hanem bármilyen alkalomra adhatsz egyedi 3D fényképes lámpát. Ezen felül ha többeknek is ezt adod, akkor is egyedi ajándék marad a variálhatóság miatt! Menő ajándék, mi?

 

# Ma már vannak műszakisabb ajándékötletek is!

A menő karácsonyi ajándékok mindig lenyűgözik a férfiakat. Ha csak egy kicsit is szerelni kell, vagy akár a műszaki megoldás érdekesebb más ajándékokénál, akkor már nagy valószínűséggel örülni fognak az ajándéknak. A menő ajándék tehát legyen izgalmas! Az ajándéknál a lámpaernyő elemeit kell majd összeillesztenie a megajándékozott férfinak, így a small talk alatt is lesz mit csinálnia ;)

 

# Egyedi fényképes ajándékok - karácsonykor jobban esik!

Nem annyira fényképes típus a párod, apukád, vagy a férfikollégák? Nem kell mindenkinek fényképet szerető embernek lennie, hiszen vannak, akik a szívükben őrzik a legszebb emlékeiket a szeretteikről. Mások inkább a telefonjukban viszik őket mindenfelé, megint mások pedig csak ritkán nézegetnek fényképet - például amikor egyedül vannak. Amiben viszont mindenki egyetért, az az, hogy egy különleges megjelenésű fényképnek mindenki örül karácsonykor!

 

# Funkcionalitás és nem egy újabb klisé

A világítós ajándékokkal az a baj, hogy a legtöbbször nem tudja mire használni a megajándékozott. Válassz idén olyan ajándékot, ami nemcsak kinézetre szép, de a funkciójában is hasznos részét képezi a háztartásnak! Egy egyedi fényképes ajándék, ráadásul lámpás kivitelben minden várakozást felülmúlhat!

 

# 3D élmény = menő ajándék

A 3d-s meglepetések talán a legjobb fényképes ajándékok férfiaknak! Már az előállítási technológia is egy izgalmas érdeklődést válthat ki belőlük, de ha még el is meséled, hogy hogyan készült, akkor biztosan leveheted őket a lábukról! Tudtad, hogy a sztorizás értéket ad? Kérd a világítós egyedi lámpát az illető kedvenc emlékével és az ajándékozáskor beszélgessetek erről egy kicsit!

 

# Az egyedi fénykép hatalma

Teljesen mindegy, hogy apa, nagyapa, após, vagy akár egy férfikolléga kapja az ajándékot. A fénykép mindig tökéletes ajándék annak, akit érzelem fűz ahhoz a bizonyos pillanathoz. Egy sörkóstoló utáni közös kép? Egy nyaralás a világ legszebb tengerpartján? Egy szeretett személyről vagy kiskedvencről szóló fotó? Keresd meg a legörömtelibb pillanatot és formáld képpé egy 3D lámpaernyőn!

Eldöntötted, hogy idén EGYLÁMPA fényképes lámpát adsz ajándékba? Nézz szét honlapunkon és válaszd ki a megfelelő forma- és színvilágot! Szerezd be a szükséges fotót, majd küldd el nekünk a megrendelésed. Vásárold meg kényelmesen, otthonról a férfiaknak szóló menő ajándékot, még mielőtt beindul a nagy karácsonyi őrület! Nemcsak az elkészítési időt, de a szállítási időt is érdemes figyelembe venni.